تماس با تیم ما

واحد فروش :

تهران. خیابان قائم مقام فراهانی.پلاک 186. مجتمع 218 .طبقه1. واحد 13

91080191_021

واحد پژوهش و آزمایشگاه :

اصفهان. خیابان امام خمینی. برج الماس. طبقه 5. واحد 517

 16- 03133329415

 info@cyansanat.ir

معجون توپی اسپیرولیناا

مواداولیه

•۱ قاشق غذاخوری پودر اسپیرولینا اسپیروفیت
•3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• ⅓ فنجان خرما بدون هسته و خرد شده
• ½ فنجان بادام هندی
• ½ فنجان بادام
• نمک به میزان دلخواه
• ⅓ فنجان گوجی بری  ( در صورت تمایل )
•۲ قاشق غذاخوری دانه چیا ( در صورت تمایل )
•۱ قاشق غذاخوری پودر ماکا ( در صورت تمایل )
•2 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده به اضافه برای غلتاندن (در صورت تمایل )

 

دستورالعمل
یک قاشق از پودر کاکائو را جدا کرده و مابقی را به همراه سایر مواد به غذاساز اضافه و آنقدر مخلوط کنید تا خرد شوند. مخلوط نهاییهنگامی که بین انگشتان فشار داده می شود، باید به هم بچسبد و قوام داشته باشد. اگر مخلوط در حال ول شدن است، یکی دو عدد خرما دیگر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
2 قاشق غذاخوری از مخلوط را با قاشق بردارید و با دست به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا مخلوط کاملا استفاده شود. در صورت تمایل مقداری از توپ ها را در کاکائو ویا پودر نارگیل اضافی بغلتانید. قبل از غذا حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.