واحد فروش :
تهران. خیابان قائم مقام فراهانی.پلاک 186. مجتمع 218 .طبقه1. واحد 13
واحد پژوهش و آزمایشگاه :
اصفهان. خیابان امام خمینی. برج الماس. طبقه 5. واحد 517
16- 03133329415
info@cyansanat.ir
مواداولیه
دستورالعمل یک قاشق از پودر کاکائو را جدا کرده و مابقی را به همراه سایر مواد به غذاساز اضافه و آنقدر مخلوط کنید تا خرد شوند. مخلوط نهاییهنگامی که بین انگشتان فشار داده می شود، باید به هم بچسبد و قوام داشته باشد. اگر مخلوط در حال ول شدن است، یکی دو عدد خرما دیگر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. 2 قاشق غذاخوری از مخلوط را با قاشق بردارید و با دست به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا مخلوط کاملا استفاده شود. در صورت تمایل مقداری از توپ ها را در کاکائو ویا پودر نارگیل اضافی بغلتانید. قبل از غذا حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.