تفاوت «اِسپیرولینا» با «کِلُرِلا» (قسمت ۱)

اسپیرولینا باکتری سبز-آبی است و کلرلا جلبک سبز
«کلرلا» یکنوع جلبک سبز است؛ درحالیکه «اسپیرولینا» یک سیانوباکتری است. اگرچه «اسپیرولینا» بهعنوان جلبک سبز-آبی شناخته شده؛ اما جدا از جلبک سبز طبقهبندی میشود. علاوهبر این، محتوای ویتامین و موادمعدنی آنها متفاوت است.
دکتر هایاگ میگوید: «اسپیرولینا حاوی اسیدهای چرب امگا 3، پُروُویتامین A و منیزیم بیشتری است. کلرلا فیبر بالایی دارد و انسان نمیتواند آن را به درستی هضم کند؛ بنابراین برخلاف اسپیرولینا باید بهعنوان مکمل مصرف شود.»
۲۸ گرم ماده اسپیرولینا و ۲۸ گرم ماده کلرولا شامل مواد و عناصر زیر هستند :
|
Chlorella |
Spirulina |
Calories |
115 calories |
81 calories |
Protein |
16 grams |
16 grams |
Carbs |
7 grams |
7 grams |
Fat |
3 grams |
2 grams |
Vitamin A |
287% of the Daily Value (DV) |
3% of the DV |
Riboflavin (B2) |
71% of the DV |
60% of the DV |
Thiamine (B1) |
32% of the DV |
44% of the DV |
Folate |
7% of the DV |
7% of the DV |
Magnesium |
22% of the DV |
14% of the DV |
Iron |
202% of the DV |
44% of the DV |
Phosphorus |
25% of the DV |
3% of the DV |
Zinc |
133% of the DV |
4% of the DV |
Copper |
0% of the DV |
85% of the DV |