تفاوت «اِسپیرولینا» با «کِلُرِلا» (قسمت ۲)

کلرلا چربی و کالری بیشتری دارد:

   «کلرلا» و «اسپیرولینا» اشکالی از جلبک هستند که در دنیای مکمل‌ها محبوبیت پیداکرده‌اند؛ هردو دارای پروفایل‌های مغذی چشمگیر و مزایای بالقوۀ سلامتی هستند؛ مانند کاهش عوامل خطر بیماری قلبی و بهبود مدیریت قند خون. 

   «کلرلا» و «اسپیرولینا» محبوب‌ترین مکمل‌های جلبک در بازار هستند و تعدادی مواد مغذی را تأمین می‌کنند. درحالی‌که هردو دارای مشخصات تغذیه‌ای چشمگیر و فواید مشابهی برای سلامتی هستند، تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند؛ مثلاً «کلرلا» چربی و کالری بیشتری دارد.

  

   یک‌وعدۀ 1 اونس (28 گرم) از این‌جلبک‌ها «کلرلا» و «اسپیرولینا» حاوی موارد زیر است: (2 , 3)

- کالری=  کلرلا: 115 کالری/ اسپیرولینا: 81 کالری

- پروتئین=  کلرلا: 16 گرم/ اسپیرولینا: 16 گرم

- کربوهیدرات= کلرلا: 7 گرم/ اسپیرولینا: 7 گرم

- چربی= کلرلا: 3 گرم/ اسپیرولینا: 2 گرم

- ویتامینA= کلرلا:  287٪ از ارزش روزانه ( / (DV:اسپیرولینا از DV

- ریبوفلاوینB2 =  کلرلا : 60% از DV / اسپیرولینا :‌ 71% از DV

- تیامین B1  = کلرلا : 32% از DV / اسپیرولینا :‌ 44% از DV

- فولات= کلرلا : 7% از DV / اسپیرولینا :‌ 7% از DV

- منیزیم=  کلرلا : 22% از DV / اسپیرولینا :‌ 14% از DV     

- آهن=  کلرلا : 202% از DV / اسپیرولینا :‌ 44% از DV

- فسفر=کلرلا : 25% از DV / اسپیرولینا :‌ 3% از DV

- روی=کلرلا : 133% از DV / اسپیرولینا :‌ 4% از DV

- مس=کلرلا : 0% از DV / اسپیرولینا :‌ 85% از DV

 

 درحالی‌که ترکیبات پروتئین، کربوهیدرات و چربی آن‌ها بسیار مشابه است، اما مهم‌ترین تفاوت‌های تغذیه‌ای آن‌ها در محتوای کالری، ویتامین و مواد معدنی‌شان می‌باشد.

 

«کلرلا» در موارد زیر بیشتر است:

- کالری 

- اسیدهای چرب امگا 3

- پروویتامین A

- ریبوفلاوین

- منیزیم

- آهن

- روی

 

«اسپیرولینا» کالری کمتری دارد؛ اما همچنان حاوی مقادیر زیادی از موارد زیر است:

- ریبوفلاوین B2

- تیامین B1

- آهن

- مس

 

  


نظرات کاربران
ارسال نظر