کلرلا چربی و کالری بیشتری دارد:
«کلرلا» و «اسپیرولینا» اشکالی از جلبک هستند که در دنیای مکملها محبوبیت پیداکردهاند؛ هردو دارای پروفایلهای مغذی چشمگیر و مزایای بالقوۀ سلامتی هستند؛ مانند کاهش عوامل خطر بیماری قلبی و بهبود مدیریت قند خون.
«کلرلا» و «اسپیرولینا» محبوبترین مکملهای جلبک در بازار هستند و تعدادی مواد مغذی را تأمین میکنند. درحالیکه هردو دارای مشخصات تغذیهای چشمگیر و فواید مشابهی برای سلامتی هستند، تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند؛ مثلاً «کلرلا» چربی و کالری بیشتری دارد.
یکوعدۀ 1 اونس (28 گرم) از اینجلبکها «کلرلا» و «اسپیرولینا» حاوی موارد زیر است: (2 , 3)
- کالری= کلرلا: 115 کالری/ اسپیرولینا: 81 کالری
- پروتئین= کلرلا: 16 گرم/ اسپیرولینا: 16 گرم
- کربوهیدرات= کلرلا: 7 گرم/ اسپیرولینا: 7 گرم
- چربی= کلرلا: 3 گرم/ اسپیرولینا: 2 گرم
- ویتامینA= کلرلا: 287٪ از ارزش روزانه ( / (DV:اسپیرولینا 3٪ از DV
- ریبوفلاوینB2 = کلرلا : 60% از DV / اسپیرولینا : 71% از DV
- تیامین B1 = کلرلا : 32% از DV / اسپیرولینا : 44% از DV
- فولات= کلرلا : 7% از DV / اسپیرولینا : 7% از DV
- منیزیم= کلرلا : 22% از DV / اسپیرولینا : 14% از DV
- آهن= کلرلا : 202% از DV / اسپیرولینا : 44% از DV
- فسفر=کلرلا : 25% از DV / اسپیرولینا : 3% از DV
- روی=کلرلا : 133% از DV / اسپیرولینا : 4% از DV
- مس=کلرلا : 0% از DV / اسپیرولینا : 85% از DV
درحالیکه ترکیبات پروتئین، کربوهیدرات و چربی آنها بسیار مشابه است، اما مهمترین تفاوتهای تغذیهای آنها در محتوای کالری، ویتامین و مواد معدنیشان میباشد.
«کلرلا» در موارد زیر بیشتر است:
- کالری
- اسیدهای چرب امگا 3
- پروویتامین A
- ریبوفلاوین
- منیزیم
- آهن
- روی
«اسپیرولینا» کالری کمتری دارد؛ اما همچنان حاوی مقادیر زیادی از موارد زیر است:
- ریبوفلاوین B2
- تیامین B1
- آهن
- مس