تفاوت «اِسپیرولینا» با «کِلُرِلا» (قسمت ۳)

کلرلا حاوی سطوح بالاتری از اسیدهای چرب امگا 3 است:

«کلرلا» و «اسپیرولینا» حاوی مقادیر مشابهی چربی هستند؛ اما نوع چربی آن‌ها بسیار متفاوت است

هردو جلبک به طور ویژه ای از چربی های غیراشباع غنی هستند علی الخصوص از اسید چرب امگا۳. 

اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 چربی‌های غیراشباع ضروری‌اند که برای رشد مناسب سلول‌ها و عملکرد مغز مهم هستند و هردو جلبک «کلرلا» و «اسپیرولینا» غنی از چربی‌های اشباع نشدۀ چندگانه، به‌ویژه اسیدهای چرب امگا 3 هستند. و از آنجاکه بدن شما قادر به تولیدشان نیست، نیاز آن‌ها ضروری درنظر گرفته‌می‌شوند و باید آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید. 

   مصرف چربی‌های غیراشباع چندگانه با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است؛ به‌ویژه زمانی‌که جایگزین چربی‌های اشباع شود.اسیدهای چرب امگا 3 به‌ویژه با فواید سلامتی متعددی ازجمله کاهش التهاب، بهبود سلامت استخوان و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و برخی سرطان‌ها مرتبط هستند؛ بااین‌حال شما باید مقادیر بسیار زیادی از این‌جلبک‌ها را برای تأمین نیاز روزانۀ خود به امگا 3 مصرف کنید؛ ولی مردم معمولاً فقط بخش‌های کوچکی از آن‌ها را مصرف می‌کنند. 

   هردو شکل جلبک حاوی انواع مختلفی از چربی‌های اشباع‌نشدۀ چندگانه هستند؛ بااین‌حال مطالعه‌ای که محتوای اسیدهای چرب این‌جلبک‌ها را تجزیه‌وتحلیل کرد، نشان داد «کلرلا» حاوی اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری است؛ درحالی‌که «اسپیرولینا» دارای اسیدهای چرب امگا 6 بیشتری است. 

   اگرچه «کلرلا» مقداری چربی امگا 3 دارد، مکمل‌های روغنِ جلبکِ غلیظ گزینۀ بهتری برای کسانی است که به دنبال جایگزینی برای مکمل‌های امگا 3 مبتنی‌بر حیوان هستند.


نظرات کاربران
ارسال نظر