تفاوت «اِسپیرولینا» با «کِلُرِلا» (قسمت ۵)

اسپیرولینا ممکن است پروتئین بیشتری داشته باشد

«اسپیرولینا» پروتئین بیشتری دارد؛ تمدن‌های دور از زمان «آزتک‌ها» از جلبک‌هایی مانند «اسپیرولینا» و «کلرلا» به‌عنوان غذا استفاده می‌کردند. (منبع 1)

   ناسا از «اسپیرولینا» به‌دلیل محتوای پروتئین بالا به‌عنوان مکمل غذایی برای فضانوردان خود در طول مأموریت‌های فضایی استفاده کرده‌است. (منبع 19)

   درحال‌حاضر دانشمندان درحال بررسی «کلرلا» به‌عنوان یک‌منبع غذایی با پروتئین بالا و مغذی بالقوه برای مأموریت‌های طولانی‌تر در فضا هستند. (منابع 20 , 21 , 22)

   پروتئین موجود در «اسپیرولینا» و «کلرلا» حاوی تمام اسیدهای آمینۀ ضروری است و بدن شما به‌راحتی آن را جذب می کند. (منابع 23 , 24 , 25)

   درحالی‌که «کلرلا» و «اسپیرولینا» هردو حاوی مقادیر بالایی پروتئین هستند، مطالعات نشان می‌دهد برخی سویه‌های «اسپیرولینا» می‌توانند تا 10 درصد، پروتئین بیشتری نسبت به «کلرلا» داشته‌باشند. (منابع 23 , 26 , 27 , 28)


نظرات کاربران
ارسال نظر