تفاوت «اِسپیرولینا» با «کِلُرِلا» (قسمت ۴)

هر دو دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند:
«کلرلا» و «اسپیرولینا» علاوهبر سطوح بالای چربی غیراشباع چندگانه، دارای آنتیاکسیدان بسیار بالایی هستند؛ اینها ترکیباتی هستند که با رادیکالهای آزاد در بدن شما تعامل داشته و آنها را خنثی کرده تا از آسیب به سلولها و بافتها جلوگیری کنند.
در یک مطالعه 52 نفر از افرادی که سیگار میکشیدند، به مدت شش هفته 3/6 گرم «کلرلا» یا دارونما دریافت کردند. شرکتکنندگانی که مکمل «کلرلا» دریافت کردند، 44 درصد افزایش سطح ویتامین C خون و 16 درصد افزایش سطح ویتامین E را تجربه کردند؛ هردوی اینویتامینها دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند؛ علاوهبر این، افرادی که مکمل «کلرلا» دریافت کردند، کاهش قابلتوجهی در آسیب DNA نیز نشان دادند.
در مطالعۀ دیگری 30 نفر مبتلابه بیماری مزمن «انسداد ریه» (COPD) روزانه 1 یا 2 گرم «اسپیرولینا» به مدت 60 روز مصرف کردند؛ شرکتکنندگان تا 20 درصد افزایش سطح آنزیم آنتیاکسیدانی «سوپراکسید دیسموتاز» در خون و تا 29 درصد افزایش سطح ویتامین C را تجربه کردند.
سطح خونی که یک نشانۀ مهم استرس اکسیداتیو است نیز تا 36 درصد کاهش یافت.