پلانکتون، وعده غذایی آینده

 

ریزجلبک ها "بمب های" تغذیه ای واقعی هستند.

در مورد کلرلا و اسپیرولینا، آنها بیش از 50٪ پروتئین گیاهی هستند، همه اسیدهای آمینه شامل 8 اسید آمینه ضروری،

مواد معدنی، ویتامین E، C و همچنین B12 (کلرلا) که عمدتاً در گوشت، امگا 3، اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، بتا کاروتن، کلروفیل یافت می شود... ترکیب تقریباً کاملی از تمام مواد مغذی لازم برای زندگی.

 

پلانکتون "پایه" زنجیره غذایی است، بنابراین موجودات میلیارد ساله تشکیل دهنده پلانکتون به اندازه کافی غنی از مواد مغذی هستند که می توانند به عنوان پایه و اساس کل زنجیره عمل کنند، از جمله ما! مصرف پلانکتون به گونه ای است که با حذف واسطه ها، بازگشت به منابع اساسی را عملیاتی می کند.

فقط دریا منابع و پتانسیل لازم برای تامین نیازهای غذایی جمعیت رو به رشد ما را دارد.

پیر مولو، زیست شناس، محقق و متخصص جهانی پلانکتون.

در غرب، بر خلاف زمان پارمنتیه، خوشبختانه امروز خطر گرسنگی بعید است، اما ما هنوز هم سهم خود را داریم.

چالش های معاصر: مواجهه با مواد شیمیایی و آفت کش ها به دلیل صنعتی شدن بیش از حد کشاورزی، چاقی، فلزات سنگین

مسمومیت… در بهترین موارد باعث ایجاد بسیاری از بیماری ها، اختلالات عملکرد و کمبودهای غذایی شده است.

در این زمینه است که می‌توان گفت که ریزجلبک‌ها به‌ویژه با جامعه کنونی ما سازگار شده‌اند: نه غذایی که «پرکننده» باشد، بلکه یک

غذایی که تغذیه کننده و شفابخش است.

در واقع، ترکیبی از مواد مغذی با ارزش موجود در این ابر غذاها و همچنین قدرت آلودگی‌زدایی آن‌ها باعث می‌شود که تغذیه کنند، اما همچنین از برخی بیماری‌ها جلوگیری کرده و علائمی که اغلب به دلیل کمبودها و/یا مسمومیت‌ها ایجاد می‌شوند را درمان می‌کنند.

هزاران مطالعه بر روی ریزجلبک‌ها برای ارزیابی اثرات زیست‌محیطی و همچنین مزایای سلامتی آنها انجام شده است.

(کلسترول، سرطان، سیستم ایمنی، سم زدایی از فلزات سنگین و PCB، اوتیسم و...) اما هنوز تمام اسرار آنها کشف نشده است.

منبع : https://www.echlorial.fr/blog/microalgae-chlorella-spirulina/?lang=en


نظرات کاربران
ارسال نظر