صاحب هتل سه بار در هفته، جلبک های سبز را در بشکه ها برداشت می کند.
Patsakorn که از پشت بام بانکوک برای رشد اسپیرولینا استفاده می کند، گفت: "جلبک ها بسیار سریع رشد می کنند، به طور معمول زمان دو برابر شدن آن حدود 24 ساعت است."
او به خبرگزاری فرانسه گفت که با سطوح بالای پروتئین و مواد مغذی، "برای امنیت غذایی مفید است."
پاتساکورن گفت: "اگر آن را با گوشت مقایسه کنید، رشد یک کیلوگرم گوشت گاو شش ماه طول می کشد، اما ما می توانیم در عرض یک هفته رشد کنیم."
اسپیرولینا توسط متخصصان غذای سالم به عنوان یک غذای فوق العاده توصیف شده است و در سراسر جهان محبوبیت بیشتری پیدا می کند.
رزا رول از سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) می گوید که برای قرن ها اسپیرولینا منبع غذایی مهمی بوده است.
او به AFP گفت: "این به طور طبیعی در دریاچه Texcoco در مکزیک رشد می کند." همچنین در بسیاری از کشورهایی است که با دریاچه چاد در غرب آفریقا هم مرز هستند نیز منبع پروتئین برای بسیاری از مردم آنجاست.
با این حال، او هشدار می دهد که می تواند منجر به مشکلات سلامتی برای افرادی شود که از نقرس رنج می برند، زیرا اسید اوریک زیادی تولید می کند، و می گوید مردم باید قبل از مصرف آن در مورد اثرات مثبت و منفی اسپیرولینا آموزش ببینند.
او گفت: "شما به برخی اطلاعات تغذیه ای نیاز دارید، اما برای افرادی که شرایط نامناسب پزشکی ندارند، خوب است."
فضای خالی بالای آسمان خراش های متعدد بانکوک شرایط رشد مناسبی را برای اسپیرولینا فراهم می کند زیرا دمای بالای ثابت و نور خورشید شرایط ایده آل برای پرورش است.
آنان می گویند جلبک همچنین به مبارزه با سطح دی اکسید کربن از طریق فتوسنتز کمک می کند و رشد آن در شهرها به این معنی است که می تواند در همان روزی که برداشت می شود به دست مصرف کنندگان برسد.
هنگامی که جلبک اسپیرولینا جمع آوری شد، آن را شستشو داده و خشک کن صنعتی یا خانگی ، خشک کنید.
درک بلیتز، مدیر فناوری EnerGaia، به خبرگزاری فرانسه گفت: «"این برای گیاهخواران و وگان ها عالی است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است. برای پاکسازی بدن شما واقعاً خوب است."
در آزمایشگاه آنها، خطوط لوله های آزمایش با اندازه های مختلف که همگی به یکدیگر متصل هستند، به عنوان محل پرورش جلبک ها عمل می کنند. در پشت بام، بشکه هایی با اشکال مختلف در حال آزمایش هستند تا ببینیم کدامیک بالاترین بازده را دارد.
این شرکت می گوید که تنها تولید کننده اسپیرولینا تازه در جهان است. شرکت های دیگر فقط انواع خشک شده و فرآوری شده را می فروشند.
همچنین به خبرگزاری فرانسه گفت: "مزایای تازه بودن آن این است که عملاً هیچ طعمی ندارد، بنابراین می توانید آن را با هر چیزی مخلوط کنید."
"خوردن اسپیرولینا خشک مانند خوردن یک سبزی پخته به جای سبزی خام است، بنابراین مقدار کمی مواد مغذی بیشتری از آن دریافت می کنید (وقتی تازه است)."
و سرآشپزها در سراسر بانکوک شروع به آزمایش با جلبک می کنند. بیل مارینلی، صاحب بار اویستر، یک مسلمان است.
او در میان لقمههای ماکارونی سبز که با جلبک تهیه شده بود، به خبرگزاری فرانسه گفت: «این واقعاً برای شما خوب است. برای افزایش ارزش غذایی آن را به غذاها اضافه می کنیم.»
رنگ جلبک آنقدر قوی است که هر چیزی که با آن مخلوط شود بلافاصله سبز می شود. اما با وجود این، و این واقعیت که طعمی ندارد، بیل همچنان مشتاق است از آن در غذاهای خود استفاده کند.
او گفت: "من به آن به عنوان جایگزینی برای پروتئین حیوانی نگاه می کنم. ما می توانیم مقدار پروتئینی را که به عنوان ماهی یا گوشت مصرف می کنیم کاهش دهیم و از اسپیرولینا برای منبع پروتئین اضافی استفاده کنیم."
اسپیرولینا برای چندین دهه به عنوان یک مکمل غذایی مورد استفاده قرار گرفته است و در بین بدنسازان محبوب است. اکنون سوال این است که آیا مصرف کنندگان آن را جایگزینی ممکن برای گوشت و ماهی می بینند یا خیر.
منبع :
https://www.medindia.net/news/edible-algae-spirulina-the-latest-innovation-in-urban-farming-124211-1.htm