تماس با تیم ما

واحد فروش :

تهران. خیابان قائم مقام فراهانی.پلاک 186. مجتمع 218 .طبقه1. واحد 13

91080191_021

واحد پژوهش و آزمایشگاه :

اصفهان. خیابان امام خمینی. برج الماس. طبقه 5. واحد 517

 16- 03133329415

 info@cyansanat.ir

کیک لایه ای اسپیرولینا

مواد اولیه برای پایه:
• 1 فنجان گردوی خام
• 1/2 فنجان آجیل خام
• 1 فنجان نارگیل ریز خرد شده
• 1/4 فنجان شهد نارگیل
• 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
• 1/8 قاشق چایخوری نمک 

مواد اولیه برای پر کردن:

• 1/2 قاشق چایخوری پودر اسپیرولینای آبی اسپیروفیت
• 3 فنجان بادام هندی خام (یک شب در یخچال خیس کنید)
• 3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
• 1 قوطی شیر نارگیل پر چرب
• 2 قاشق غذاخوری کره نارگیل
• 1 قاشق چایخوری پودر لوبیا وانیل
• 1/2 فنجان توت فرنگی خشک منجمد و له شده

در مخلوط کن، گردو و آجیل را به قطعات کوچک تبدیل کنید. سپس تمام مواد دیگر پایه را اضافه کنید تا به خمیر یکنواختی تبدیل شود.
یک قالب کیک یا براونی 8×8 را با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید. مخلوط را در کف قالب کیک بریزید تا لایه پایه شما ایجاد شود. آن را به فریزر منتقل کنید تا در حین تهیه فیلینگ خنک شود. سپس بادام هندی خیس شده را آبکش کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا، بادام هندی، روغن نارگیل، شیر نارگیل، کره نارگیل، پودر دانه وانیل را حدود 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
فیلینگ را به 3 کاسه تقسیم کنید. با استفاده از یک کاردک لاستیکی، محتویات 1 کاسه را روی پایه خود پخش کنید تا لایه اول کرم رنگ ایجاد شود. دوباره به فریزر منتقل کنید تا در حین درست کردن لایه های دیگر خنک شود. با مخلوط کردن محتویات 1 کاسه و حدود 1/2 توت فرنگی خشک شده، لایه صورتی را ایجاد کنید. کنار بگذارید. در نهایت با مخلوط کردن محتویات آخرین کاسه و پودر جلبک آبی، لایه آبی را ایجاد کنید. کنار بگذارید.
وقتی اولین لایه شما حدود یک ساعت سفت شد، با استفاده از یک کاردک لاستیکی، لایه صورتی را روی لایه کرم پخش کنید. سپس بقیه توت فرنگی های خشک شده را روی لایه صورتی فشار دهید. حدود یک ساعت دیگر بگذارید در فریزر بماند. در آخر لایه آبی را با استفاده از کاردک لاستیکی روی لایه صورتی پخش کنید. روی آن گلبرگ های رز خشک، گل ذرت و نارگیل ریز خرد شده را روی آن قرار دهید. حدود یک ساعت دیگر بگذارید در فریزر بماند.
بعد از یکساعت از فریزر خارج کرده و کیک را از تابه خارج کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، به مربع های 2 اینچ در 2 اینچ برش دهید. طول مدت مجاز نگهداری این کیک  2-3 روز در یخچال یا یک ماه در فریزر است.